miercuri, 19 decembrie 2007

Un scurt inceput

Gata, ma bloghez si eu.E o experienta noua si, ca orice experienta de acest gen, o intampin cu mare entuziasm>sper sa iasa ceva fain.Tocmai acum am stat de vorba cu cel de la care am "furat" ideea asta(btw:Salut si mersi Rares!).
Aaaahhh...legat de prietenul asta al meu...a vrut(si intr-un final a reusit) sa-si ia masina.
Bineinteles cu pataniile de rigoare.Pusese ochii pe o Alfa Romeo(&Juliet) misto tare.Singura hiba era ca masina era pe undeva pe langa Baia Mare(parca...ma rog...), ideea e ca se afla al naibii de departe de Brasov.Omul nostru pleaca foarte hotarat, cu banii in buzunar, sa cumpere masina omului(dupa ce, in prealabil vorbise cu proprietarul de nenumarate ori la telefon).
Ajunge omul meu la locul faptei, vede masina, se suie in ea si, cand sa o porneasca ...masina-nimic!!
De ce?Va zic eu de ce.Masina era stricata!!!Proprietarul masinii nu i-a spus prietenului meu ca e stricata masina pe motiv ca "i-a fost nu-stiu-cum".Anyway...ideea e ca pe prietenul meu l-a costat toata afacerea o gramada de timp si bani(si, cum stim cu totii de altfel, acestea doua sunt din ce in ce mai pretioase).
Morala si punctul la care vroiam eu de fapt sa ajung este ca atunci cand spui o vorba, o vorba sa faci!Sa ai coloana vertebrala si sa recunosti, sa nu faci nimic pe la spatele celor cu care lucrezi si comunici in viata cotidiana.Nu sunt de moda veche sau genul de om moralist(a se citi "care sa tina morala") dar...concluziile sunt evidente!
A,da!Inca una scurta:
Ieri(parca) ma intreaba o duduie(care cred ca e la fel de plina de creier cum e meduza de oase) ca "de ce port eu fular la bluza sport?!"(afar fiind cele -18 grade de cuviinta)...daca nu intelegeti ironia, don't even bother!!

Niciun comentariu: